Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Onwezen

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Onwezen is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Odijk en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autobedrijf Onwezen

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Onwezen in Odijk vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Onwezen! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Peter v broekhoven
Peter v broekhoven
Prima garage goed geholpen en vriendelijk personeel
Huub
Huub
Vriendelijk personeel, en goede service. Toppie
Rik Brouwer
Rik Brouwer
Vanochtend met een APK afgekeurde, tot camper omgebouwde, bestelbus langs geweest. Monteurs zaten nog aan hun ontbijt met koffie en ik mocht aanschuiven met een lekkere kop koffie. Leuke gezellige mensen. Afkeurpunten meteen onderzocht en monteur helpt meedenken hoe het goed maar zo goedkoop mogelijk gerepareerd kan worden. Erg fijn en inderdaad zoals op hun site staat een heel stuk goedkoper dan dat de dealer als prijsindicatie gaf. Ze boden mij zelfs een fiets aan om thuis te komen, maar die had ik zelf al meegenomen van huis. "Dan helpen we met die uit de bus tillen". Heel fijn gevoel hier. Vrolijke mensen die plezier hebben in hun werk en graag willen helpen ipv zo veel mogelijk omzet draaien. Ik denk dat dit mijn vaste garage gaat worden.
Bekijk beoordelingen

AUTOBEDRIJF IN ODIJK

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Odijk voor een reparatie of onderhoudsbeurt? Bij ons kunt u terecht voor een snelle en betaalbare service. Met onze getrainde technici is topkwaliteit gegarandeerd. Wij hechten veel waarde aan een open en eerlijke sfeer en een betrouwbare service, zodat u altijd klantvriendelijk geholpen wordt. Onze garage in Odijk is bovendien universeel, dus u kunt hier met elk merk auto terecht.

UW UNIVERSELE AUTOBEDRIJF IN ODIJK

Naast onze universele status als autogarage in Odijk, zijn we ook gespecialiseerd in Ford onderhoud en reparaties. U kunt bij ons zonder afspraak terecht voor alle kleine reparaties. Wij voeren de reparatie uit tijdens het wachten. En dat voor de lage prijs die u bij onze garage in Odijk mag verwachten. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor Ford, maar voor alle auto’s die naar onze autogarage in Odijk gebracht worden. Wij bieden meerdere services aan, waaronder het verwisselen van banden en:

  • Onderhoud en reparaties van de auto
  • Airco onderhoud
  • Apk-keuring
  • Schadeherstel
  • Ruitreparatie
  • Pechhulpverzekering
  • Autoverzekeringen

Verder bieden wij in onze autogarage in Odijk meerdere occasions aan die geleverd worden met een Nationale Auto Pas en een afleveringsbeurt. Deze zijn aan te vullen met een Silver- of Goldpakket om nog meer service te ontvangen dan de standaardservice die u bij Autobedrijf Onwezen kan verwachten.

GOED BEREIKBAAR IN HEEL DE REGIO

Onze garage in Odijk is goed bereikbaar voor heel de regio. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en het winkelcentrum is naast ons pand gelegen. Zo kunt u de zaken makkelijk en efficiënt combineren. Ook vanuit Bunnik, Werkhoven en Houten bent u al snel bij ons autobedrijf in Odijk.

MAAK GELIJK EEN AFSPRAAK OP ONZE WEBSITE

Heeft u autoschade of heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Maak dan gelijk even een afspraak bij Autobedrijf Onwezen Odijk. Na het maken van een afspraak kunt u rustig langskomen in onze garage in Odijk voor een kopje koffie terwijl wij uw auto onder handen nemen. Heeft u nog vragen of advies nodig over het onderhoud? Neem gerust even contact op met onze autogarage in Odijk. Hiervoor belt u naar 030-6561938 of mailt u naar info@onwezenodijk.nl.