Open

Banden Wisselen Odijk

Uw bandenspecialist: Carteam Autobedrijf Onwezen

Carteam Autobedrijf Onwezen

BANDEN WISSELEN IN ODIJK

Als het weer nodig is om uw banden te wisselen, kan dat gemakkelijk bij ons autobedrijf in Odijk. Bij ons bent u vertrouwd dichtbij, wat altijd prettig is. Daarnaast kunnen wij topkwaliteit banden leveren tegen een scherpe prijs. De banden zijn gemakkelijk online te bestellen bij het invoeren van de juiste bandenmaat.

 Plan UW AFSPraAK IN

LAAT UW BANDEN WISSELEN BIJ DE VERTROUWDE GARAGE IN ODIJK

Voor de regio rondom Odijk is Carteam Autobedrijf Onwezen dé specialist voor al uw reparaties, airco-onderhoud en ander onderhoud aan de auto. Ook het verwisselen van banden hoort bij de mogelijkheden. Meestal verwisselt u de zomerbanden voor de winterbanden rond oktober/november. In maart of april is het weer tijd voor de zomerbanden. Deze banden worden vakkundig gemonteerd door onze technici, zodat u na bezoek weer veilig de weg op kunt. Bij het wisselen van uw banden zorgen wij bovendien voor de laagste prijzen, zoals u dat bij uw plaatselijke garage in Odijk mag verwachten. Wij kunnen tevens de opslag van uw banden verzorgen.

Afspraak maken

Carteam Autobedrijf Onwezen

BESTEL UW NIEUWE BANDEN GELIJK ONLINE

Als u banden wilt bestellen, hoeft u daarvoor niet eerst naar onze garage in Odijk te komen. U kunt gelijk het formulier op onze website invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u meer informatie of advies over het wisselen van banden in onze garage in Odijk? Neem dan gerust even contact op door te bellen naar 030-6561938 of te mailen naar info@onwezenodijk.nl.

AFSPRAAK MAKEN

Waarom Carteam Autobedrijf Onwezen?

Bij Carteam Autobedrijf Onwezen staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Onwezen is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN

Auto onderhoud