Open

Autoschadeherstel

AUTOSCHADE? AUTOBEDRIJF CARTEAM ONWEZEN IN ODIJK!

Carteam Autobedrijf Onwezen

AUTOSCHADE

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje. Een moment even niet scherp of gewoon pech. Met als resultaat een deuk of kras op uw auto. Het overkomt bijna iedereen wel een keer. Autobedrijf Carteam Onwezen is gespecialiseerd in alle soorten en vormen van autoschadeherstel. Autoschade? Kom naar Carteam Autobedrijf Onwezen.

CONTACT

AUTO SCHADE HERSTEL

Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel bij Carteam Autobedrijf Onwezen. Van heel klein tot bijna total-loss - met zeer ervaren en opgeleide autoschadeherstellers en autospuiters zorgen wij dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij zorgen ervoor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

CONTACT

Carteam Autobedrijf Onwezen
Carteam Autobedrijf Onwezen

VERVANGEND VERVOER

Carteam Autobedrijf Onwezen heeft altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijft u dus gewoon mobiel! Dat is kwaliteit. Autobedrijf Carteam Onwezen staat voor vakkundig en vertrouwd. Dit houdt in dat we altijd secuur en deskundig te werk gaan.

Meer vervangend vervoer

U BEPAALT WAAR DE AUTO HERSTELD WORDT

… en niet de verzekering. Een veel voorkomend misverstand. Maar u bepaalt waar de auto gerepareerd wordt. Heeft u schade? Bel dan 030-6561938 of, indien mogelijk, rij langs. Dan regelen wij direct de gehele afwikkeling met de verzekering.

CONTACT

Carteam Autobedrijf Onwezen
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Onwezen?

Bij Carteam Autobedrijf Onwezen staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Onwezen is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN