Open

Elektrisch Auto Onderhoud

ONDERHOUD EN REPARATIES AAN UW ELEKTRISCHE AUTO

EV-Team Onwezen

DE ONDERHOUDSBEURT VAN UW Elektrische AUTO

Bij EV-Team Onwezen staat een gedreven team voor u klaar om uw elektrische auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. EV-Team Onwezen is hét bedrijf voor het onderhoud van uw elektrische auto. Zo wordt slijtage snel opgemerkt en kunnen grote, kostbare reparaties voorkomen worden. U heeft de keuze uit verschillende soorten onderhoud, van een APK tot een volledige onderhoudsbeurt waarbij uw elektrische auto tot in de puntjes wordt verzorgd. De kosten van een grote beurt hoeven bij ons niet hoog te liggen.

Afspraak maken

DAAROM IS EEN ONDERHOUDEN ELEKTRISCHE AUTO BELANGRIJK

Goede kans dat uw elektrische auto, naast uw huis, uw meest kostbare bezit is. Met goed onderhoud aan uw elektrische auto blijft uw auto veilig en betrouwbaar. Onze goed opgeleide technici weten alles van uw elektrische auto en controleren uw auto tijdens een onderhoudsbeurt. Zo kunt u elke dag in uw elektrische auto stappen zonder zich zorgen te maken over het functioneren van de auto.

Afspraak maken

EV-Team Onwezen
EV-Team Onwezen

WAT ZIJN SLIJTAGEDELEN?

De levensduur van sommige onderdelen hangt af van het gebruik (bijv. remmen en ruitenwisserbladen); deze “slijten”, vandaar de naam slijtagedelen. Deze slijtagereparaties zijn niet altijd van te voren exact te bepalen. Pas als uw auto in de werkplaats staat kunnen wij bijvoorbeeld de staat van de ruitenwissers beoordelen. Ook zijn er tijd- of kilometergebonden reparaties. Deze kunnen vaak worden ingeschat bij een aantal verstreken jaren en/of gereden kilometers.

Afspraak maken

WAAROM ONDERHOUD AAN UW ELEKTRISCHE AUTO?

Door uw elektrische auto regelmatig te laten onderhouden zorgt u ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat. Tijdens het onderhoud kunnen verschillende kwalen vroeg gesignaleerd worden, waardoor de elektrische auto niet onnodig schade oploopt wanneer u hier te lang mee doorrijdt. Ook kunt u op die manier een duurdere reparatie voorkomen. Wanneer u merkt dat uw elektrische auto anders rijdt dan normaal, of er ‘vreemde’ lampjes beginnen te branden op uw dashboard, kom dan snel bij ons langs voor controle. Bij twijfel kunt u ons ook altijd bellen.

Afspraak maken

EV-Team Onwezen