Open

Garage Bunnik

Een garage in regio Bunnik

Carteam Autobedrijf Onwezen

Is uw Auto aan onderhoud toe?

Bent u op zoek naar een garage in de buurt van Bunnik? Uw auto is in onze autogarage in Odijk, in de buurt van Bunnik, in de juiste handen. Het team van Autobedrijf Onwezen is betrouwbaar, werkt snel en is deskundig in zowel het repareren als het onderhouden van een auto. Ook met een elektrische auto kunt u bij ons terecht. Wij bieden een open en eerlijke sfeer en zorgen ervoor dat u altijd op ons kunt vertrouwen. Doordat we vooraf de reparatiekosten met u bespreken, zorgen wij dat u naderhand niet verrast wordt.

CONTACT

Betaalbare reparaties in onze garage nabij Bunnik

Bij de reparaties die wij in onze autogarage vlak bij Bunnik uitvoeren, zorgen wij altijd voor een zo laag mogelijke prijs. Eerlijkheid en openheid staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om eventuele vervelende verrassingen achteraf. Autoschade overkomt iedereen wel een keer. Een deuk of kras op de auto is soms al snel gemaakt. Het is dan wel zo prettig om snel in de garage van ons autobedrijf in de omgeving van Bunnik terecht te kunnen. Ons team is gespecialiseerd in auto’s van alle merken, zelfs elektrische auto’s. Of de auto nu een kleine beschadiging heeft of bijna total-loss is, bij ons autobedrijf in Odijk, regio Bunnik, kunt u altijd terecht. Zelfs onderweg kunt u van onze diensten gebruikmaken, met de pechhulp voor onderweg. Wanneer uw auto tijdelijk bij onze autogarage nabij Bunnik staat, heeft u altijd de mogelijkheid om vervangend vervoer te reserveren. Wij hebben diverse auto’s en fietsen beschikbaar zodat u te allen tijde mobiel bent.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Autobedrijf Onwezen

Bekijk onze website en maak een afspraak

Is uw auto aan reparatie of een onderhoudsbeurt toe en bent u op zoek naar een autogarage rondom Bunnik? Maak dan gelijk een afspraak op onze website. Wilt u advies over een van onze diensten of bent u op zoek naar een occasion? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-6561938 of stuur een e-mail naar info@onwezenodijk.nl. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid en ons pand is gelegen naast het winkelcentrum waardoor u eenvoudig zaken combineert. Vanuit Bunnik en omgeving bent u al snel bij de garage van ons autobedrijf.

AFSPRAAK MAKEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Onwezen?

Bij Carteam Autobedrijf Onwezen staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Onwezen is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN