Open

Garage Werkhoven

Een garage in de buurt van Werkhoven

Carteam Autobedrijf Onwezen

Is uw Auto aan onderhoud toe?

Heeft u een garage in regio Werkhoven nodig voor reparatie of een grondige beurt? Bij Autobedrijf Onwezen in Odijk bent u altijd van harte welkom. Wij beschikken over de juiste deskundigheid om uw auto weer helemaal in orde te maken. Zelfs bij gecompliceerde werkzaamheden maakt u gebruik van onze autoservice nabij Werkhoven. Ook kunt u gebruikmaken van onze mobiliteitsservice, voor zekerheid van pechhulp onderweg.

CONTACT

De lokale garage nabij Werkhoven voor uitstekende autoservice

Onze bereikbaarheid en voldoende parkeermogelijkheden zijn een paar van de grote voordelen. Voor heel regio Werkhoven is onze garage in Odijk eenvoudig en snel te bereiken voor uitstekende autoservice. Zo bent u altijd verzekerd van snelle hulp bij kleine of grote reparaties en ander onderhoud. Ook is onze mobiliteitsservice een handige toevoeging voor € 49,95. Bij een grote onderhoudsbeurt is deze service geheel gratis en kunt u altijd rekenen op pechhulp als u onderweg bent. Zo gaat u met een veilig gevoel de weg op, zelfs in heel Europa! Wij kijken altijd of uw auto ter plekke kan worden gerepareerd. Als het niet anders kan, regelen we ook vervangend vervoer. Voor een complete service, is ons Auto Onderhoud Plan een interessante optie.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Autobedrijf Onwezen

MAAK GELIJK EEN AFSPRAAK VOOR IN DE WERKPLAATS

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? Maak gelijk een afspraak via onze website. Onze garage is makkelijk te bereiken vanuit Werkhoven, Bunnik en Houten. Wilt u gebruikmaken van de pechhulp voor onderweg? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-6561938. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@onwezenodijk.nl.AFSPRAAK MAKEN

Waarom Carteam Autobedrijf Onwezen?

Bij Carteam Autobedrijf Onwezen staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Onwezen is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN

Auto onderhoud