Open

Aircoservice in Odijk

Houdt uw hoofd koel: Airco-onderhoud en aircoservice

Carteam Autobedrijf Onwezen

Is uw airco aan onderhoud toe?

Is uw auto toe aan airco-onderhoud van een aircospecialist en woont u in de buurt van Bunnik? Bij Autobedrijf Onwezen in Odijk bent u van harte welkom. De airco van uw auto voorziet u tijdens het rijden van frisse lucht en verkoeling. Hij voorkomt dat uw ruiten beslaan en zorgt voor een veilig en comfortabel klimaat voor het hele gezin. Hierdoor is hij een belangrijk onderdeel van de auto, zowel voor uw comfort als voor uw veiligheid. Net als elk ander onderdeel van uw auto heeft een airco onderhoud nodig. Wanneer het muf gaat ruiken, de ramen sneller beslaan en de koelcapaciteit vermindert, dan is het belangrijk om airco-onderhoud snel te laten uitvoeren. U wilt tenslotte niet te maken krijgen met een kostbare reparatie. Als aircospecialist in de buurt van Bunnik staan we klaar voor airco-onderhoud bij uw auto

CONTACT

De voordelen van airco-onderhoud in regio Bunnik

Het is erg belangrijk dat een aircosysteem goed functioneert. Bij een slecht werkende airco krijgen mensen al snel last van allergische reacties, zoals keelpijn, griep of tranende ogen. Als aircospecialist in regio Bunnik geven we uw airco een goede beurt waardoor er weer gezonde en frisse lucht door uw auto stroomt. Door het systeem te reinigen zorgen wij er bij het airco-onderhoud nabij Bunnik voor dat alle bacteriën, schimmels en gisten die zich hebben opgebouwd worden verwijderd. Hierdoor maken we het risico op allergische reacties kleiner. Na dit airco-onderhoud kunt u weer met een fris gevoel de weg op. Met onze vorm van onderhoud tijdens een grote beurt zijn we dé aircospecialist voor uw auto in regio Bunnik. Een airco die goed onderhouden wordt, heeft diverse voordelen:
•    Schoon: een schone airco verwijdert bacteriën, schimmels en gisten uit de lucht.
•    Veilig: met een goed onderhouden airco beslaan uw ramen minder snel.
•    Geen geurtjes: voorkom nare geurtjes met een schone airco.
•    Klimaatbeheersing: bij alle weersomstandigheden een gezond klimaat in de auto.
 

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Autobedrijf Onwezen
Carteam Autobedrijf Onwezen

Maak direct een afspraak bij de aircospecialist

Bevindt u zich in Odijk of elders in regio Bunnik en vraagt u zichzelf af welke vorm van airco-onderhoud van een aircospecialist geschikt is voor uw auto? Of denkt u dat het nodig is om de airco van uw auto te laten reinigen bij onze autogarage? Neem dan eenvoudig contact met ons op en maak een afspraak. Voor onderhoud aan uw auto zijn wij dé aircospecialist in regio Bunnik. Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Bel dan naar 030-6561938 of mail naar info@onwezenodijk.nl.

CONTACT

Deze prijzen gelden voor koudemiddel R134A. Voor R1234YF geldt een meerprijs.

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Onwezen?

Bij Carteam Autobedrijf Onwezen staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Onwezen is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN