Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in Odijk e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team Onwezen

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in heel Nederland. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

Erwin van Gogh
Erwin van Gogh
Vanmorgen met de tassen in de auto voor een korte vakantie, eerst even langs de garage vanwege een vreemd geluid in de motor. Bleek een kapotte waterpomp, niet direct even snel te fixen. Alle moeite is gedaan om ons toch met een leenauto op pad te kunnen sturen. Inmiddels in Friesland aangekomen, lekker genieten van een paar dagen zon. Heel veel dank aan Ingrid en de monteurs van Carteam Onwezen!
Rik Brouwer
Rik Brouwer
Vanochtend met een APK afgekeurde, tot camper omgebouwde, bestelbus langs geweest. Monteurs zaten nog aan hun ontbijt met koffie en ik mocht aanschuiven met een lekkere kop koffie. Leuke gezellige mensen. Afkeurpunten meteen onderzocht en monteur helpt meedenken hoe het goed maar zo goedkoop mogelijk gerepareerd kan worden. Erg fijn en inderdaad zoals op hun site staat een heel stuk goedkoper dan dat de dealer als prijsindicatie gaf. Ze boden mij zelfs een fiets aan om thuis te komen, maar die had ik zelf al meegenomen van huis. "Dan helpen we met die uit de bus tillen". Heel fijn gevoel hier. Vrolijke mensen die plezier hebben in hun werk en graag willen helpen ipv zo veel mogelijk omzet draaien. Ik denk dat dit mijn vaste garage gaat worden.
Marloes
Marloes
Auto 10 jaar lang volgens Ford boekje beurten gehad (klein en groot). Nu zelf filters vervangen en dat blijken toch originele hele smerige te zijn? Dan heb je toch vraagtekens... Wel vriendelijke mensen.
Bekijk beoordelingen